Uradno: Wijnaldum pristal na Parku princev

Francija 10. Jun. 202116:46
Delite:
Wijnaldum bo naslednje tri sezone nosil dres PSG (Foto: Paris Saint-Germain)

Telenovela z Georginiom Wijnaldumom v glavni vlogi je vendarle končana. Po preteku pogodbe v Liverpoolu se je Nizozemenc dolgo spogledoval z Barcelono, naposled je lovke stegnil PSG in Wijnaldum je bil danes še uradno potrjen kot nova okrepitev Parižanov.

Vse od marca se je 30-letnega vezista Georginia Wijnalduma pogosto povezovalo s podpisom za Barcelono. Ker mu je pogodba z Liverpoolom potekla, je bil Nizozemec prost in zanj ni bilo potrebno odšteti odškodnine.

Zdaj je uradno, Wijnaldum se po šestih letih, v katerih se je z Liverpoolom veselil tako naslova angleškega kot evropskega prvaka, z Anfielda seli na Park princev. Podpisal je do junija 2024.

Podpis s Paris Saint-Germainom je zame nov izziv. Pridružil sem se enemu najboljših moštev v Evropi. Ambicioznemu projektu si želim prispevati vso svojo strast in predanost. Prepričan sem, da lahko skupaj dosežemo veliko,” je ob podpisu sporočil Wijnaldum.

Wijnaldum bo za Nizozemsko reprezentanco igral na prihajajočem evropskem prvenstvu. Za oranžne je do zdaj vpisal 75 nastopil in dosegel 22 golov.

Komentari

Vaš komentar