“Vse večje so možnosti, da Messi ostane v Barci”

Nogomet 26. Mar. 202112:39 > 13:02
Delite:
Lionel Messi
REUTERS/Sergio Perez

Lionel Messi bi utegnil skleniti dogovor z novo upravo Barcelone in v katalonskem klubu prebiti še nekaj let, meni legendarni Rivaldo.

Lionel Messi je lansko poletje želel zapustiti Nou Camp, a se je nato zaradi dejstva, da ni mogel oditi kot prost igralec, odločil, da ostane do konca letošnje sezone, ko se mu izteče pogodba.

A španski mediji v zadjnem času pišejo, da se je razpoloženje prvega zvezdnika ekipe spremenilo od trenutka, ko se je na mesto prvega moža vrnil Joan Laporta.

Barcelona je napredovala v zadnjih tednih, Messi je v odlični formi, na ekipo pa je vplivala tudi sprememba predsednika. Messi deluje bolj srečen, odkar se je vrnil Laporta, gre za človeka, ki ga dobro pozna,” meni Rivaldo.

“Iz tega razloga začenjam verjeti, da so vse večje možnosti, da se Messi dogovori z upravo kluba, podpiše novo pogodbo in ostane v Barceloni še nekaj let. Prihod Laporte je zagotovo povečal možnosti, da Leo ostane,” je dodal Brazilec.

Messi naj bi odločitev o nadaljevanju kariere sporočili po koncu sezone. Barcelone je trenutno druga v La ligi s štirimi točkami zaostanka za vodilnim Atleticom.

Komentari

Vaš komentar