Brady: "Odhoda Garoppola nisem proslavljal"

NFL 10. Jan. 201814:45 > 14:53
Delite:
Buda Mendes/Getty Images

Jimmy Garoppolo je po odhodu iz New Englanda svoj košček pod soncem našel v klubu San Francisco 49ers. V Kaliforniji je nato v petih tekmah tekoče sezone zbral prav toliko zmag.

Hkrati si je prvi podajalec Patriotsov Tom Brady oddahnil, saj je njegov največjih konkurent za mesto v začetni enajsterici napada poslan na drugi konec obale ZDA. Legendarni “quarterback” New Englanda vseeno poudarja, da te poteze klub ni proslavljal.

“Mislim da bi bil oto res patetično. Nikoli ne slavim, če mi odpustijo ali drugam pošljejo mojega soigralca, ne glede na to, če igra na moji poziciji. To bi se lahko zgodilo tudi meni. Vsi bi radi imeli službo, zato čutim veliko empatije do ostalih nogometašev,” pravi 40-letni Brady.

Dodal je, da ohranja stike s prav vsemi podajalci, ki so v preteklosti nosili dres Patriotsov. “Predvsem z Mattom Casselom. Od vsakega sem se naučil kaj novega, upam pa, da so se tudi oni od mene. Kot sem rekel, vsi živimo in delamo za nogomet, toda to novinarji težko razumete,” je zaključil Brady.

New England bo letošnjo končnico začel v nočni tekmi iz sobote na nedeljo proti Tennessee Titans. Srečanje boste lahko spremljali na televiziji Sportklub.