Goli ‘vsiljivec’ na Super Bowlu zaslužil ‘mastne denarce’

Delite:
Superbowl, vsiljivec
The Blast

Prvo ime letošnjega Super Bowla je bil vsekakor MVP Tom Brady, svoj transakcijski račun pa je zaradi neverjetne poteze kot kaže najbolj napolnil goli "vsiljivec" iz Floride, ki naj bi zaradi svoje poteze zaslužil kar 374.000 dolarjev.

31-letni Yuri Andrade, ki prihaja iz mesta Boca Raton, je nase opozoril v zadnji četrtini Super Bowla LV, ko je pretekel igrišče in se še pred prihodom v končno cono povsem slekel.

Policija je Andradeja jasno aretirala, a ga že naslednje jutro ob 8. uri po plačilu varščine v višini 500 dolarjev tudi izpustila. Kot kaže je Andrade po noči v zaporu zašel v restavracijo J. Alexander’s in se naužil kulinarike mesta Tampa. Tam ga je opazil eden izmed navijačev, z njim posnel fotografijo in jo z zanimivim pripisom objavil na Instagramu. Andrade naj bi se v restavraciji pohvalil s posebno stavo in zaslužkom na večer Super Bowla.

Spoznajte golega vsiljivca s Super Bowla, ki še pred slovesom od Tampe uživa v kosilu v restavraciji J. Alexander’s. Andrade je ob kvoti +750 stavil 50 tisoč dolarjev in napovedal, da bo na Super Bowlu nekdo goli stekel po igrišču,” je zapisano v Instagram sporočilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sideline Daily (@sidelinedaily)

Gospod, ki je poziral ob Andradeju, ki znova ni nosil majice, je še razložil: “Njegov prijatelj je stekel prvi in zamotil varnostnike, da Andradeja niso takoj ujeli. Da sta se rešila zapora sta odštela tisoč dolarjev in na koncu zaslužila 374.000.

Mediji so kmalu zatem ugotovili, da naj bi bil Andradejev izlet na igrišče zrežiran s strani kontroverznega Youtube komika Vitalyja Zdorovetskiyja, saj je bilo na Andradejevem premoženju zapisano Vitalyjevo ime.

Ne glede na resničnost zgodbe, so navijači na družbenih omrežjih navdušeni nad potezo golega vsiljivca na Super Bowlu LV.

To je najverjetneje eden izmed najboljših trenutkov v zgodovini športnega stavništva. GENIALNO,” je zapisal eden izmed uporabnikov.

Komentari

Vaš komentar