Borba Fury vs. Joshua korak bližje

Borilni sporti 17. Apr. 202111:37
Delite:
Anthony Joshua Eddie Hearn
Richard Heathcote/Getty Images

Eddie Hearn, glavni organizator boksarskega spektakla med Anthonyjem Joshuoo in Tysonom Furyjem, je potrdil, da sta obe strani sprejeli predlog lokacije obračuna.

Lastnik Matchroom Boxinga Eddie Hearn je poudaril, da je obračun za absolutnega vladarja težke kategorije korak bližje. Potem ko so se dogovorili glede lokacije, je treba potrditi samo še datum borbe.

“Obe ekipi sta potrdili mesto lokacije dvoboja in to se sedaj lahko zaključi. Ponudba je bila dobra in vsi smo se strinjali z njo, gremo naprej,” je dejal Hearn in dodal: “Ne morem vam še povedati, kje bo borba potekala, toda obe strani sta predlog sprejeli. Kmalu bomo poznali tudi datum in potem bomo uradno napovedali spektakel.”

V zadnjem času se je največkrat omenjalo, da bo do borbe prišlo v Savdski Arabiji oziroma kateri od bližnjih držav. Hearn in župan Londona Sadiq Khan sta se strinjala, da bi bil londonski Wembley idealna lokacija za obračun dveh Britancev, toda zaradi epidemiološkega stanja na Otoku do tega bržkone ne bo prišlo.

Komentari

Vaš komentar