Ngannou navdušil tudi velikega Tysona

Borilni sporti 11. Maj. 20208:01 > 8:09
Delite:
Getty Images

Čeprav je Justin Gaethje v glavni borbi UFC 249 šokiral Tonya Fergusona, je prvi borilni spektakel največje svetovne MMA organizacije ob povratku po epidemiji koronavirusa v veliki meri zaznamoval tudi Francis Ngannou.

Povezano

Francis Ngannou je za novo zmago v oktagonu potreboval vsega 20 sekund. Jairzinho Rozenstruik je že njegova četrta zaporedna žrtev, skupno pa je v oktagonu za štiri zmage preživel manj kot tri minute – natančno vsega 162 sekund. Curtis Blaydes je padel po 45 sekundah, Cain Velasquez po 26, Junior dos Santos po 71 in Rozenstruik kot zadnji po 20.

Ngannou je postal prvi borec v zgodovini UFC-ja s štirimi zaporedimi nokavti v manj kot 90 sekundah. Kamerunski Predator je s svojo impresivno predstavo navdušil MMA svet. Daniel Cormier ni mogel verjeti svojim očem (glej zgoraj), nova brezhibna predstava Ngannouja pa je navdušila tudi Mike Tysona, ki verjame, da bo težka kategorija (trenutno je šampionski pas v lasti Stipeta Miočića) hitro dobila novega prvaka.

UFC bo v Jacksonvillu na Floridi že v noči na četrtek gostil naslednji borilni spektakel, ko se bosta v glavni borbi pomerila Anthony Smith in Glover Teixiera, naslednji konec tedna pa bosta v glavni vlogi nekdanji izzivalec Alistair Overeem in Walt Harris. Oba spektakla si v živo oglejte na Sportklubu.