Halak odličen, Boston do pete zaporedne zmage

Delite:
Boston Bruins
Boston Bruins

Boston Bruins so v ligi NHL dosegli peto zaporedno zmago, vse na gostovanjih, ter tako še povečali vodstvo v vzhodni diviziji.

Slovaški vratar Jaroslav Halak je v Madison Square Gardnu ustavil vseh 21 strelov New York Rangers in prvič letos ter 51. v karieri mrežo ohranil nedotaknjeno. Na petih letošnjih tekmah ima povprečje prejetih golov 1,38 in odstotek ubranjenih strelov 93,8.

“Menim, da smo od druge tretjine naprej igrali odlično. Fantje so imeli pobudo. Vsak je opravil svoje delo,” je po tekmi povedal Jaroslav Halak.

Edini zadetek za Boston je v 30. minuti dosegel Nick Ritchie, to pa je bilo dovolj za peto zaporedno zmago Bostona, ki je vsaj eno točko osvojil na desetih zaporednih tekmah.

Na lestvici vzhodne divizije je Boston prvi, na 13 tekmah je zbral 22 točk, NY Rangers pa so izgubili tretjič zapored in zasedajo šesto mesto.

ST.LOUIS BOLJŠI OD ARIZONE

Zaradi nekaterih prestavitev tekem je prišlo do situacije, da sta se St.Louis in Arizona srečala že petič zapored. Tokrat so v Glendaleu zmago s 4:1 slavili Blues, ki so prekinili niz treh porazov. Zadetke za Blues so dosegli Faulk 2, Barbašjov in Schenn (zadnja dva v prazen gol), za Coyotes je zadel Larsson. St.Louis je trenutno vodilna ekipa zahodne divizije.

Komentari

Vaš komentar