Liga NHL se je začela z zmago Philadelphie

NHL 14. Jan. 20219:10
Delite:
Philadelphia Flyers
Bruce Bennett/Getty Images

Liga NHL se je začela z obračuno med Philadelphio in Pittsburghom. Po zaslugi treh zadetkov v zadnji tretjini je s 6:3 slavila Philadelphia. Ligo NHL spremljajte na Sportklubu.

Prvi zadetek v novi sezoni Lige NHL je v šesti minuti dosegel napadalec Pittsburgha Mark Jankowski, toda kmalu je sledil odgovor Philadelphie, ki je prvo tretjino dobila z 2:1. Pittsburgh je v drugi tretjini po zaslugi Sidneyja Crosbyja vnovič izenačil, Joel Farabee pa je zadel za novo vodstvo Philadelphie.

Odločitev o zmagovalcu je padla v zadnji tretjini. Brandon Tanev je v 43. minuti izenačil na 3:3, nato pa je sledil zaključni udarec Philadelphie. Najprej je zadel Michael Raffl, v 53. minuti pa sta v razmiku 20 sekund zadela še Travis Konecny in Kevin Hayes ter dokončno odločila vprašanje o zmagovalcu.

Tampa Bay je s 5:1 odpravila Chicago, St. Louis je bil s 4:1 boljši od Colorada, za uvod pa sta bila na sporedu tudi dva kanadska obračuna. Montreal je po podaljšku s 5:4 premagal Toronto, Vancouver pa s 5:3 Edmonton.

Komentari

Vaš komentar