STANLEYJEV POKAL IN ANŽE KOPITAR NA SPORTKLUBU!

Hokej 7. Jan. 202110:15 > 10:39
Delite:
Anže Kopitar NHL
Photo by Bruce Bennett/Getty Images

Z velikim veseljem sporočamo, da se najmočnejše klubsko hokejsko tekmovanje na svetu, liga NHL, seli na Sportklub! Zdaj vemo, kje bomo spremljali najboljšega slovenskega hokejista vseh časov, Anžeta Kopitarja!

Pripravite se na “ledeno” doživetje, saj se bo tekmovanje odvijalo od 13. januarja pa vse do poletja, ko nas po vratolomni vožnji čaka nadvse razgreto ozračje v končnici, oziroma popularno Stanley Cup Playoffs! Za uvod nas čaka obračun PhiladelphiaPittsburgh (SK 1), nato sledi še kanadski derbi med Torontom in Montrealom (SK 2).

NHL šteje že preko 100 let, gre za tradicionalno zgodbo o uspehu, ki ima veliko navijačev in ljubiteljev hokeja tudi v Sloveniji.

Na Sportklub se seli najmočnejša hokejska liga na svetu, liga NHL!

Anžeta Kopitarja bomo spremljali v dresu franšize Los Angeles Kings, s katero je leta 2014 osvojil prestižni Stanleyjev pokal. Na Sportklubu pa tudi v bodoče ostaja najmočnejše evropsko klubsko tekmovanje, ruska liga KHL.

Super Bowl LIII Superbowl NFL
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Poleg naštetega bomo na Sportklubu spremljali še ameriški nogomet z ligo NFL in za piko na i sloviti Super Bowl. Letošnji bo na sporedu 7. februarja, konferenčna finala pa dva tedna prej.