VIDEO: NCAA nogometaš po pretepu 4 ure v operacijski

Ameriški nogomet 23. Feb. 202117:07 > 19:58
Delite:
Spencer Jones
Spencer Jones

Spencer Jones, igralec Univerze Oklahoma, je v pretepu na stranišču lokala utrpel poškodbe očesa, pretepel pa ga je treniran MMA borec!

Spencer Jones, lovilec univerze Oklahoma, je v pubu v Normanu v Oklahomi s kolegi očitno pregloboko pogledal v kozarec in se zapletel v pretep na stranišču. Za igralca ameriškega nogometa se ta ni najbolje končal.

Moški, ki je Jonesa položil na tla in mu prizadejal takšno poškodbo očesa, da je moral prestati 4-urno operacijo, se imenuje Walker Brown in se z rokoborbo in mešanimi borilnimi veščinami ukvarja od zgodnjih najstniških let.

Kot je povedal Jonesov odvetnik, naj bi Spencer Jones poskušal “situacijo pomiriti”, vendar se na video posnetku jasno sliši, kako uporablja kletvice, njegov kolega pa Browna tudi odrine. Po pretepu se je oglasil tudi drugi izmed bratov Brown, ki v drugem delu posnetka na tla spravi Jonesovega prijatelja: “Na žalost nama nista dala druge možnosti.”

Kaj je lekcija tega? Včasih naletiš na tipe, s katerimi ni šale. In to sta ta dva tipa. Naslednjič, ko bo Spencer Jones v takšni situaciji, se bo zagotovo raje vrnil za šank.

Komentari

Vaš komentar