Na SK 1: Nadaljevanje rokometne sezone, Zvezda gosti Asvel

Ostali sporti 29. Jan. 20219:28 > 15:35
Delite:
facebook/RKGorenje

Petek bo na programih Sportkluba obarvan nogometno, košarkarsko, hokejsko in rokometno. Gorenje bo na prvi tekmi v nadaljevanju državnega prvenstva gostilo Koper - ob 18:00 v živo na SK 1.

Velenjčani bi se morali s Koprčani pomeriti že konec novembra, a je bila tekma zaradi zdravstvenih težav v koprski ekipi odpovedana.

Varovanci Uroša Rapotca se na lestvici 1. SRL, po enajstih odigranih temah, nahajajo na 7. mestu.  Najboljši strelec koprske zasedbe z 68 zadetki je Tine Poklar, ki na lestvici strelcev kraljuje na prvem mestu.

Velenjčani so v prvem delu sezone odigrali 11 tekem, na lestvici pa se nahajajo na 3. mestu. Najuspešnejši strelec v črno – rumeni ekipi je Domen Tajnik, ki je v prvem delu sezone zadel 63 golov.

“Z ekipo RD Koper igramo zaostalo tekmo. Gre za ekipo, ki je zelo kakovostna. Čaka nas trd boj za vsako obrambo in zadetek. Na tekmo smo se pripravljali po naših najboljših močeh. V pripravljalnem obdobju smo odigrali le eno prijateljsko tekmo, ostale pa so odpadle zaradi okužb v nasprotnih ekipah. Od fantov želim le, da dajo vse od sebe in, da vrnemo na tire, ki smo jih zgradili v prvem delu sezone,” je pred nadaljevanjem državnega prvenstva dejal trener os Zoran Jovičić.

Na SK 1 vas že ob 13:00 čaka obračune izraelske košarkarske lige med Maccabijem iz Haife in Hapoelom iz Jeruzalema, ob 20:45 pa bo Crvena zvezda v Evroligi gostila Asvel. Danes vas na Sportklubu čakati tudi hokejski ligi KHL in NHL, pa angleški Championship in španska La liga, … Celoten spored si oglejte TUKAJ.

Komentari

Vaš komentar