Prenesite novo SK aplikacijo na naši spletni strani!

Delite:
sportklub

Dragi bralci, zavedamo se težav, ki jih imate z našo aplikacijo vsi uporabniki operacijskega sistema Android. Slednje vam preprečujejo, da bi lahko športne novice nemoteno spremljali na vaši najljubši strani, a brez skrbi. Našli smo rešitev!

Sportklubova redakcija je naredile vse, kar je bilo v naši moči, da nova verzija aplikacije pride do vas. Začasna rešitev je, da novo aplikacijo naložite neposredno z naše spletne strani.

Aplikacijo lahko prenesete s povezave, namestitev pa je izredno enostavna:

  • Po uspešnem prenosu s pomočjo upravljalca vaših datotek preverite mapo »downloads« oz. prenosi, kjer boste našli APK datoteko. Nekateri boste lahko datoteko našli tudi v vrstici z obvestili.
  • Namestitev aplikacije bo stekla takoj po vaši potrditvi, da se strinjate s pogoji uporabe in klikom na Install (namesti).

V primeru, da se vam na zaslonu pokaže sporočilo, da je potrebno namestitev aplikacije neznanega izvora potrditi je potrebno storiti sledeče:

  • Poiščite nastavitve telefona ter se pomaknite na razdelev Security and Privacy (Varnost in zasebnost).
  • Poiščite odsek Unknown sources (Aplikacije z neznanim izvorom) in ga obkljukajte.
  • Potrdite, da se s tem strinjate in nato ponovite postopek za namestitev aplikacije.

Ker ste datoteko APK prenesli in namestili sami, morate po namestitvi s pomočjo upravljalca datotek (File manager) najti aplikacijo in jo zagnati.

Po namestitvi bodo vse posodobitve stekle samodejno, tako da tudi v prihodnje, ko bo popravljena verzija naložena v trgovini Play Store, aplikacije ne bo potrebno znova nameščati.

Vse navedeno ne velja za uporabnike iOs aplikacije, saj na tem operacijskem sistemu vse deluje brez težav.

Še enkrat se vam opravičujemo in hkrati zahvaljujemo za vašo potrpežljivost ter redno spremljanje našega portala.

Vaš Sportklub.

Komentari

Vaš komentar