Gajić odgovoril na očitke: Kdor je naročil pico ni ‘zbolel’

Ostali sporti 26. Jan. 202112:53 > 12:55
Delite:
REUTERS/Mohamed Abd EL Ghany
REUTERS/Mohamed Abd EL Ghany

Kot prvi smo poročali, da je športni direktor danske rokometne zveze Morten Henriksen dejal, da ima slike na katerih je razvidno, da so si slovenski nogometaši v Egiptu naročili dostavo pice, kar bi lahko bil razlog za želodčne težave in morebitno zastrupitev.

Kar 12 slovenskih reprezentantov je imelo pred in med tekmo z Egiptom hude želodčne težave. Dva izmed njih nista zapustila hotela, en je ostal v slačilnici že pred tekmo, nekateri so igrali s hudimi bolečinami, kar je v uradnem obvestilu zapisala naša krovna rokometna organizacija.

Nato se je oglasil Henriksen, ki je za TV 2 Sport potrdil, da ima dokaze (fotografije), ki pričajo o tem, da so si Slovenci naročili pice izven hotela.

Novico, ki jo je v javnost posredoval danski portal javne televizije je na Twitterju pokomentiral tudi izkušeni član slovenske rokometne reprezentance Dragan Gajić, ki je bil eden izmed trojice rokometašev, ki so obležali in niso bili zmožni zaigrati na nedeljski tekmi.

“Sam nisem naročil pice. Niti je niso fantje, ki so (nekateri so še vedno) “bolni”. Tako, da bi mogoče bila boljša ideja, da bi si vsi naročili pice. Saj ti fantje niso imeli težav,” je Gajić na Twitterju odgovoril Rasmusu Boysenu, ki je znan vir rokometnih prestopov in novic v angleščini.

V nadaljevanju je Gajić še zapisal: “Kolikor vem, so bile pice naročene v HOTELSKI RESTAVRACIJI, tako da je nekoliko smešno nekaj govoriti in ne imeti vseh informacij. Ne me razumeti narobe, ne namigujem ničesar, samo podajam dejstva.”

 

Komentari

Vaš komentar