Kaj? Za zastrupitev Slovencev kriva pica?

Ostali sporti 25. Jan. 202123:23 > 8:46
Delite:
RZS/Twitter
RZS/Twitter

Na danski spletni strani sport.tv2 so objavili interviju v katerem športni direktor Danske reprezentance Morten Henriksen trdi, da so slovenski rokometaši naročali hrano izven hotela oziroma t.i. “mehurčka”. Prepričan je, da je to glavni razlog za želodčne probleme naše reprezentance!

Kar 12 slovenskih reprezentantov je imelo pred in med tekmo z Egiptom hude želodčne težave. Dva izmed njih nista zapustila hotela, en je ostal v slačilnici že pred tekmo, nekateri so igrali s hudimi bolečinami, kar je v uradnem obvestilu danes zapisala naša krovna rokometna organizacija. Toda zdaj se je oglasil Henriksen, ki je za TV 2 Sport potrdil, da ima dokaze (fotografije), ki pričajo, da so Slovenci naročali pice iz picerije izven hotela.

“Slovenske napake ne bomo ponovili, saj je po našem mnenju tveganje z naročeno hrano od zunaj večje kot s hotelsko. Spremljamo, kako hrano pripravljajo in jemo tisto, kar nam postrežejo. Trebušne težave pa imajo tudi reprezentance, ki ne igrajo proti Egiptu” je še dodal Henriksen.