Ivan Slišković se je vrnil v Celje

Rokomet novice 7. Nov. 201710:24 > 10:30
Delite:
RK Celje Pivovarna Laško

Pri RK Celje Pivovarna Laško so se pred tekmo z Nexejem dogovorili za povratek igralca, ki je v Celju pustil odličen vtis. V Zlatorog se vrača Ivan Slišković, ki je podpisal pogodbo do konca sezone.

RK Celje Pivovarna Laško je sklenil pogodbo s hrvaškim reprezentantom, levim zunanjim igralcem, ki je v Celju nastopal v sezonah 2013/14 in 2014/15 ter v tem času za pivovarje zbral 92 nastopov, na katerih je dosegel 361 zadetkov.

Odlične igre v celjskem dresu so ga pripeljale do izjemne pogodbe pri madžarskem Veszpremu, kjer pa ga je že kmalu po prihodu doletela velika smola. Najprej ga je zaustavila poškodba kolena, nato pa je zbolel za mononukleozo, ki ga je z igrišč umaknila za kar nekaj časa.

Veszprem je tako poiskal druge rešitve ter se z Ivanom razšel, kar je ponudilo priložnost za vrnitev v Celje. Celjani z Ivanom Sliškovićem dobivajo izkušenega igralca, ki lahko igra tako v obrambi, kot napadu.

Sodelovanje je sklenjeno za preostanek sezone 2017/18, z možnostjo podaljšanja. V letu 2017 bo imel pravico do nastopa na tekmah SEHA Gazprom lige in Pokala Slovenije, v letu 2018, po novem januarskem prestopnem roku, pa tudi na tekmah Velux EHF Lige prvakov.