Federer presenetil dekleti, ki sta navdušili svet

ATP 4. Avg. 202012:15 > 12:12
Delite:
Daniel Pockett, Getty Images Sport

Švicar Roger Federer je dekletoma, ki sta v času karantene v Italiji zaradi pandemije koronavirusa z igranjem tenisa na strehi postali pravi hit družbenih omrežij.

13-letna Vittoria in 11-letna Carola sta v času karantene zasloveli, ko sta tenis odigrali vsaka na strehi svoje stavbe.

Posnetek je takoj postal pravi hit, navdušil pa je tudi teniškega asa Rogerja Federerja.

Švicar je v sodelovanju s sponzorji pripravil neverjetno presenečenje in obiskali dekleti ter v Italiji odigral teniško partijo na “neobičajnem terenu”.

Dekleti sta sicer mislili, da ju čaka le še eden od intervjujev, v katerem sta priznali, da je njun najljubši igralec prav Federer, ki ju ne nato pričakal na strehi.

Mislila sem, da bom omedlela,” je povedala Vittoria in dodala: “Nisem verjela, da je to res on. Najprej sem pomislila, da je na strehi lutka.

Priljubljeni Fedex je nato z obema izmenjal nekaj udarcev. Švicar je bil na vrhu ene stavbe, dekleti pa na drugi stavbi.

Zame je bil to zelo poseben trenutek. Tak je vsak, ko presenetim katerega od navijačev. Še posebej pa to velja, ko se to pripravi otrokom,” je povedal Roger in v smehu dodal: “Igral sem na veliko zanimivih igriščih, to pa je neka povsem nova izkušnja.

Federer je mladima Italijankama zagotovil tudi mesti na poletnem taboru v Akademiji Rafaela Nadala.