Kecmanoviću bo pomagala argentinska legenda

ATP 21. Feb. 20219:03
Delite:
Instagram

Mlademu srbskemu tenisači Miomirju Kecmanoviću bo v spomladanskem delu sezone na pomoč priskočil nekoč 3. igralec sveta, David Nalbandian.

“Poglejte kdo se vrača na turnejo. V čast mi je, da si postal del moje ekipe,” je na družbenem omrežju Instagram ob sliki z Argentincem zapisal Srb.

Nalbandian je v bogati karieri osvojil 11 turnirjev med posamezniki, na vseh turnirjih velike četverice pa dosegel vsaj polfinale. Največji uspeh je dosegel leta 2002, ko je prišel do finala na sveti travi, a tam potem utrpel fiasko proti Lleytonu Hewittu.

Kot največji uspeh kariere lahko omenimo zmago na zaključnem Mastersu leta 2005 in dejstvo, da je Rogerju Federerju predstavljal trn v peti že od juniorskih dni, ko sta šla s Švicarjem skupaj čez vse starostne kategorije. Po koncu kariere je nekaj časa vozil reli.

Kecmanović ima v letošnji sezoni cilj, da se povzpne na mesta, ki bi mu na Grand Slamih redno prinašala status nosilca, torej tam med najboljših 30 na ATP lestvici. V karieri je osvojil en naslov, lani v Kitzbühlu. V prihajajočem tednu ga čaka turnir v Nalbandianovem rojstnem kraju, Cordobi.

Komentari

Vaš komentar