Nadal brez težav do polfinala v Barceloni

ATP 23. Apr. 202118:19 > 19:41
Delite:
Rafael Nadal. Foto: AP Photo/Joan Monfort

Rafael Nadal je v četrtfinalu premagal Britanca Camerona Norrija, v polfinalu ga čaka zmagovalec dvoboja med Diegom Schwartzmanom in Pablom Carreno-Busto.

Španec Rafael Nadal je v četrtfinalu turnirja serije ATP v Barceloni zanesljivo premagal Britanca Camerona Norrija s 6:1 in 6:4. Nadal na dvoboju ni imel velikih težav, čeprav ni igral s polno močjo. Britanec je zapretil le v drugem nizu, ko je Nadalu ukradel servisno igro in izenačil na 4:4. A Nadal se je hitro pobral in dobil naslednji dve igri ter se uvrstil že v svoj trinajsti polfinale v Barceloni.

Nadal se bo v polfinalu pomeril proti zmagovalcu dvoboja med Argentincem Diegom Schwartzmanom in Špancem Pablom Carrenom-Busto. V drugem polfinalnem paru turnirja v Barceloni bo mladi Italijan Jannik Sinner izzval Grka Stefanosa Cicipasa. Sinner je v četrtfinalu presenetljivo ugnal Rusa Andreja Rubljova s 6:2 in 7:6. Grk pa dokazuje izjemno dobro formo na peščeni podlagi v letošnji sezoni. V četrtfinalu je brez večjih težav premagal Kanadčana Felixa Augerja-Aliassima s 6:3 in 6:3.

Polfinalna obračuna bosta odigrana jutri, finale pa v nedeljo, tudi s prenosom na Sportklubu.

 

Komentari

Vaš komentar