WTA: Ana Ivanović se vrača na teniška igrišča!

Tenis 3. Apr. 202116:34 > 16:35
Delite:
Adam Pretty, Bongrats
Adam Pretty, Bongarts

Ni prvoaprilska šala, to so dejstva in uradna novica, ki so jo danes lansirali srbski mediji na novinarski konferenci v teniškem centru Novaka Đokovića.

Prav ste prebrlai, po večletni pavzi se na teniška igrišča vrača srbska lepotica, Ana Ivanović, ki bo maja nastopila na beograjskem turnirju serije WTA s peščeno podlago.

Turnir v Beogradu se začne 16. maja, direktor je Đorđe Đoković, mlajši brat najboljšega svetovnega teniškega igralca, ki je v današnjem jutranjem programu televizije Nova S dejal, da bo Ana zaigrala kot presenečenje.

“Ponosni smo, da smo v Beograd uspeli pripeljati turnir serije WTA, naš ženski tenis si je to vsekakor zaslužil, ko pogledamo, kakšne zmagovalke smo imeli v preteklosti. Upam, da bo to motiviralo mlada dekleta in bodo postopoma plezala po WTA lestvici. O imenih nastopajočih je še zgodaj razpravljati, saj smo licenco podpisali prejšnji teden, bomo pa na dogodek vsekakor pripeljali naše najboljše ambasadorje in ambasadorke tenisa,” je pojasnil Đorđe.

Ivanovićeva je zadnjo uradno tekmo odigrala leta 2016, ko je na OP Združenih držav v 1. krogu izpadla proti Čehinji, Denisi Šatralovi.

Komentari

Vaš komentar