Izvor: Getty Images / Tom Pennington

Pogoji uporabe

DOBRODOŠLI NA SPORT KLUB PORTAL

Z uporabo kateregakoli dela "Sport Klub" portala sprejemate vsa aktualna pravila uporabe. Uporabniki so dolžni redno prebirati pravila uporabe, tako da se smatra, da so uporabniki z redno uporabo Sportklub portala ali kateregakoli njegovega dela v vsakem trenutku seznanjeni z aktualnimi pravili uporabe, ter da so jih razumeli v celoti.

OSEBNE, AVTORSKE IN DRUGE PRAVICE

Vsebina objavljena v okviru Sportklub portala se ne sme reproducirati, distribuirati ali na katerikoli nacin uporabljati v komercialne namene brez izrecnega dovoljenja "Sport Klub" portala, ali na katerikoli nacin, s katerim se lahko povzroci škoda "Sport Klub" portala ali katerikoli tretji osebi v skladu s predpisi.

V kolikor smatrate, da vsebina objavljena na "Sport Klub" portalu vsebuje vašo osebno, avtorsko ali drugo pravico ali interes, lahko zahtevate objavo odgovora ali opravicila. Primer bo v najkrajšem casu obravnavan, sporna vsebina pa odstranjena takoj po morebitni ugotovitvi resnicnosti vsebine pritožbe.

POVEZOVANJE NA DRUGE INTERNETNE STRANI IN OGLAŠEVALCI

"Sport Klub" vsebino objavlja v dobri veri. Vso vsebino v okviru Sportklub portala uporabljate na lastno odgovrnost in Sportklub se ne more smatrati za odgovornega za kakršnokoli škodo nastalo z uporabo. V okviru Sportklub portala se nahaja lastna vsebina, vsebina partnerjev in oglaševalcev, brezplacna vsebina in povezave do zunanjih spletnih strani, kot tudi povezave do drugih spletnih strani ustvarjenih s strani tretjih oseb (povezave), ki bodo, ce bo le mogoce, kot take tudi oznacene. "Sport Klub" portal nima nobenega nadzora nad navedenimi podatki in informacijami ali drugimi internetnimi stranmi in v celoti zavraca vso odgovornost v zvezi z vsebino na spletnih straneh, ki jih ustvarjajo tretje osebe.

"Sport Klub" ni odgovoren za vsebino strani oglaševalcev v okviru portala, kot tudi za škodo nastalo z oglaševanjem na "Sport Klub" portalu. Poslovni odnos med oglaševalci in uporabniki "Sport Klub" portala in izven portala temelji izkljucno na poslovnem dogovoru oglaševalca ter uporabnika in "Sport Klub" ni oddgovoren za morebitno škodo nastalo zaradi takega poslovnega odnosa.

Dostop do "Sport Klub" portala in celotne njegove vsebine je dovoljeno osebam vseh starosti, razen ce s posebno vsebino ni navedeno drugace.

SPOŠTOVANI BRALCI PROSIMO VAS, DA PRED PISANJEM KOMENTARJEV PREBERETE NASLEDNJA NAVODILA:

Potrebno je izpolniti polja oznacena z zvezdico. Uredništvo "Sport Klub" portala si pridržuje pravico izbora komentarjev, ki bodo objavljeni in ni dolžan navesti razloge za odlocitve v zvezi s tem.

Komentarji, ki vsebujejo psovke, žalitve, grožnje in sovražni govor na nacionalni, verski, rasni in nestrpnost vseh vrst, ne bodo objavljeni. Pri pisanju komentarjev bodite pozorni na pravopisna in slovnicna pravila. Ni dovoljeno pisati komentarje izkljucno z velikimi tiskanimi crkami niti promoviranje drugih spletnih strani preko ddrugih internetnih povezav. Komentarji, v katerih boste našo pozornost usmerili na slovnicne, tehnicne ali druge napake, v novicah ne bodo objavljeni, lahko pa jih pošljete redakciji prek kontakta na strani "Sport Klub" portala.

Komentarjev in predlogov v zvezi z uredniško politiko ne objavljamo, kakor tudi ne komentarjev, ki vsebujejo obtožbe proti drugim osebam. Objavljeni komentarji predstavljajo zasebno mnenje avtorja komentarja oziroma ne izražajo stališc "Sport Klub" portala.

MENJAVANJE POGOJEV UPORABE

"Sport Klub" portal si pridržuje pravico, da brez napovedi po svoji volji zamenja ali spremeni pogoje uporabe. O važnih spremembah in dopolnitvah "Sport Klub" portal uporabnike lahko obvesti prek elektronske pošte ali objavo na portalu.

Z uporabo kateregakoli dela vsebine "Sport Klub" portala se smatra, da ste seznanjeni z najnovejšimi pogoji uporabe.

Loading...