DANES na SK: Evroliga, Premier liga, NHL, Coppa Italia …

Evroliga 26. Jan. 20219:56
Delite:
SK
SK

V torek vas na Sportklubu čaka pester športni program. Od slovenske in evroligaške košarke, angleške Premier lige in italijanskega nogometnega superpokala, kjer se bo Samir Handanović na mestnem obračunu pomeril z Milanom, do nočnega zmenka z najmočnejšo hokejsko ligo na svetu, ko bo na led med drugim stopil tudi Anže Kopitar.

Na programih Sportkluba vselej poskrbimo za raznoliko športno vsebino in zato boste lahko od 17. ure dalje na Sportklubu 1 pospremili košarkarsko tekmo v Evroligi, ko bo Anadolu Efes gostil Crveno zvezdo. Takoj po košarki pa sledi nogomet. Crystal Palace bo ob 19. uri gostil West Ham, nato pa bo londonski Arsenal ob 21.15 zaigral na gostovanju pri Southamptonu.

Na Sportklubu 2 bo od 16. ure dalje dvoboj v 1.SKL. Krka bo doma gostila Šentjur. Nogometni večer bo dopolnjen s tekmo četrtfinala italijanskega pokala. Od 20.45 dalje boste na Sportklubu 2 pospremili ‘Derby della Madonnina’. Samir Handanović bo z Interjem v vlogi domačina proti Milanu.

In tu se naša pestra športna ponudba za torek še ne konča. Poskrbljeno je tudi za ljubitelje hokeja. Ob 1. uri zjutraj iz torka na sredo bo na Sportklubu 2 prenos lige NHL. Boston bo gostil Pittsburgh. Ob 2. uri zjutraj pa se bo na Sportklubu 1 Anže Kopitar z Los Angeles Kings pomeril proti Minnesoti.

Sportklub Slovenija. Kjer je šport doma!

Komentari

Vaš komentar