Barca poslala ponudbo Messijevemu prijatelju

Nogomet 17. Apr. 202110:53 > 11:22
Delite:
Aguero Messi
Yomiuri Shimbun via AP Images

Sergio Aguero bo ob koncu sezone zapustil Manchester City. Etihad bo zapustil kot najboljši strelec kluba vseh časov - na 384 tekmah je dosegel 257 golov.

Sergio Aguero bo ob koncu sezone prost igralec, prvi favorit, da ga zvabi v svoje vrste, je Barcelona. Kot trdi dobro obveščeni novinar Mico Schira, so Katalonci Aguero ponudili dveletno pogodbo, saj želijo z njim čim hitreje doseči dogovor. Eden od pogojev Lionela Messija, da bo ostal v Barceloni, je tudi prihod napadalca najvišjega kakovostnega razreda, Aguero pa je ob tem tudi rojak prvega zvezdnika kluba in njegov dober prijatelj.

Barca sicer ni edini velikan, ki želi 33-letnega napadalca. V Italiji se v povezavi z njegovim imenom omenjata Inter in Juventus, medtem ko francoski mediji poročajo, da se je v boj za njegov podpis vmešal tudi PSG. Omenja se tudi možnost, da Aguero ostaja v Manchesteru in Ctyje dres zamenja z Unitedovim.

Aguero je v City prišel leta 2011, ko so sinje-modri Atleticu zanj odšteli 40 milijonov evrov. V letošnji sezoni je ob številnih težavah s poškodbami na 15 tekmah dosegel vsega tri zadetke.

Komentari

Vaš komentar