CR: Leta niso pomembna, želim mundial!

Nogomet 31. Dec. 202010:24
Delite:
Octavio Passos/Getty Images

Cristiano Ronaldo je v intervjuju za BBC vnovič ponovil, da namerava na najvišjem nivoju vztrajati še nekaj let.

Cristiano Ronaldo bo februarja dopolnil 36-let, a še vedno igra izjemno in je trenutno prvi strelec Serie A, čeprav njegova ekipa za vodilnim Milanom zaostaja že deset točk.

Cristiano Ronaldo: “Igrati na stadionu brez navijačev je tako, kot da prideš v cirkus in ne vidiš klovna.”

“Moja leta niso pomembna. Pomembno je, kakšno je stanje duha, ki je sijajno. Odlično se počutim, srečen sem in maksimalno sem posvečen tistemu, kar počnem. V mojih očeh je prihodnost svetla in nadejam se, da bom igral še veliko let,” je dejal prvi zvezdnik Juventusa in dodal: “Mladim igralcem govorim, da morajo uživati v trenutku, saj nikoli ne veš, kaj bo jutri. Nogomet je takšen. Ni pomembno, ali je Cristiano Ronaldo dober, ko jutri prinese nekaj drugega. Moje sanje so osvojiti svetovno prvenstvo in mislim, da Portugalska ima možnosti v Katatrju leta 2022.”

Tudi CR se nadeja, da se bodo gledalci čim hitreje vrnili na tribune. “Igrati na stadionu brez navijačev je tako, kot da prideš v cirkus in ne vidiš klovna. Vsi smo že nori od te epidemije in iskreno se nadejam, da se bodo navijači hitro vrnili. Vem, da se moramo držati pravil, toda nimam rad nogometa brez navijačev,” je dejal Portugalec.

Komentari

Vaš komentar