Koeman: Čutim zaupanje predsednika

Nogomet 5. Apr. 202112:16
Delite:
Ronald Koeman
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Trener Barcelone Ronald Koeman verjame v pozitiven zaključek sezone za njegovo ekipo: "Do konca sezone moramo trdo delati, zmagovati tekme."

Ronald Koeman in Barcelona bosta po reprezentančnem premorju nocoj nadaljevala s španskim prvenstvom, ko bodo Katalonci nove pomembne točke v boju za naslov prvaka lovili proti Realu iz Valladolida. Nizozemski strokovnjak je med reprezentančnim premorom opravil vrsto pogovorov z novim predsednikom kluba Joanom Laporto. Beseda je tekla o igralskem kadru za naslednjo sezono in tudi lastni prihodnosti.

Vsi delamo na tem, da bi se izboljšali, čeprav vemo, da ekonomsko stanje kluba ni najboljše. Veliko tega gre pripisati pandemiji. Od prvega dne naprej so mi dali zavezo, da bodo skušali popraviti situacijo, vse pa je odvisno od tega, kakšne priložnosti se nam bodo ponudile,” je dejal Koeman in dodal: “Vodstvo kluba je izrazilo podporo mojemu delu in pravijo, da so zelo zadovoljni. Mislim, da je to normalno, saj novembra nihče ni pričakoval, da se bomo borili za naslov španskega prvaka in za kraljevi pokal. Do konca sezone moramo trdo delati, zmagovati tekme, zaupanje predsednika pa čutim in to je zelo pomembno.”

Komentari

Vaš komentar