Messi od odhoda Ronalda ni zadel na El Clasicu

Nogomet 12. Apr. 202112:58 > 12:59
Delite:
Lionel Messi
REUTERS/Sergio Perez

Lionel Messi je nadaljeval negativni trend na El Clasicu, odkar je Španijo zapustil Cristiano Ronaldo. Argentinec ni zadel niti na sedmi zaporedni tekmi proti galaktikom.

Lionel Messi bo še nekaj časa ostal zapisan kot najboljši strelec v zgodovini El Clasicov, a na zadnjih sedmih obračunih proti Realu se med strelce ni vpisal. Zanimivo, da Argentinec mreže najhujših rivalov ni zadel od trenutka, ko je Real zapustil njegov veliki tekmec Cristiano Ronaldo. Messi je od trenutka, ko je Portugalec odšel v Juventus, proti Realu na igrišču prebil 567 minut, vendar se v tem času ni vpisal niti med strelce niti podajalce.

Bolj kot nadaljevanje strelske suše Messija in poraz, navijače Barcelone skrbi, ali je Messi tokrat zadnjič nastopil na El Clasicu. Konec sezone se bliža, Messi pa še vedno ni sporočil, kje bo nadaljeval kariero. “Nadejamo se, da bo Messi ostal v Barceloni in da to ni bil njegov zadnji el clasico. Želim si, da bi nas vodil tudi naslednjo sezono, toda to je njegova odločitev,” je o najbolj perečem vprašanju v Kataloniji dejal direktor Barcelona Guillermo Amor.

Komentari

Vaš komentar