“Modrić je fenomen. Ko ima žogo, so drugi lahko mirni.”

Liga prvakov 16. Apr. 202113:07
Delite:
Luka Modrić
Guliver Image

Madridski Real na povratni četrtfinalni tekmi Lige prvakov ni blestel, vendar si je vseeno zagotovil svoje mesto v polfinalu. Španski mediji so bili vnovič navdušeni nad predstavo Luke Modrića.

Luka Modrić je očitno pravi specialist za Liverpool. Na 12 obračunih proti redsom je slavil devet zmag. “Ko ima on žogo, so njegovi soigralci lahko mirni. To je bila zelo zapletena tekma, toda on jo je, ko je bila žoga v njegovi posesti, prilagodil sebi, kar tudi sicer dela sijajno,” so bili pri Marci znova navdušeni nad predstavo hrvaškega kapetana.

Zinedine Zidane je Modrića na igrišču pustil od prve do zadnje minute, čeprav ni blestel. “Tekmo smo pripeljali do konca boljše kot proti Barceloni. Že takrat sem govoril tudi o fizičnem limitu, ki so ga dosegli oji igralci in zato ne morem ničesar kritizirati. Še vedno smo živi v Ligi prvakov in La ligi, čeprav nismo osvojili ničesar,” je dejal Francoz.

Galaktike v Ligi prvakov od uvrstitve v veliki finale loči Chelsea. “Uživamo v tem, Chelsea je močan, toda sedaj nas zanima samo Getafe,” je sklenil Zizou, ki se dobro zaveda, da bo z razpoloženim Modrićem veliko lažje izpolnil zastavljene cilje.

Komentari

Vaš komentar