Nafta bo izzvala Olimpijo, Domžale pa Maribor

Nogomet 20. Mar. 202120:29 > 21:14
Delite:
Grega Wernig

Sredi tedna smo dobili še tri zmagovalce drugega kroga Pokala Pivovarna Union, v soboto pa so bili izžrebani četrtfinalni pari tega tekmovanja. Znano je tudi, kdo se bo udaril v polfinalu Ženskega pokala Slovenije.

V četrtfinalu letošnje izvedbe Pokala Pivovarna Union, ki ga spremljajte na Sportklubu, bomo spremljali kar tri dvoboje, v katerem bo drugoligaš izzval člana prve lige. Drava, ki je že jeseni izločila aktualne pokalne prvake, nogometaše Mure, bo skušala na domači zelenici presenetiti Koper.

Nafta bo po sredinem preobratu v dvoboju s Fužinarjem gostila ljubljansko Olimpijo, Radomljani pa bodo skušali v knežjem mestu ponoviti podvig iz lanskoletne sezone, ko so prav v četrtfinalu izločili Celje. Novi strateg Maribora Simon Rožman bo s Štajerci gostoval pri nekdanjem klubu v Domžalah.

Četrtfinalne tekme Pokala Pivovarna Union bodo odigrane 14. aprila, o napredovanju v polfinale odloča zgolj eno srečanje.

Izžrebana sta bila tudi polfinalna para Ženskega pokala Slovenije. Ljubljanska kluba sta bila v polfinale uvrščena brez boja, Krim bo na velikonočno soboto gostoval pri Pomurju, Olimpija pa odhaja v Maribor. Tekmi bosta na sporedu 3. aprila.

Pari četrtfinala Pokala Pivovarna Union:

DOMŽALE – MARIBOR
DRAVA PTUJ – KOPER
NAFTA 1903 – OLIMPIJA LJUBLJANA
CELJE – KALCER RADOMLJE

Pari polfinala Ženskega pokala Slovenije:

ŽNK NONA POMURJE BELTINCI – ŽNK KRIM ROLLJET
ŽNK MARIBOR TABOR – ŽNK OLIMPIJA

(vir: nzs.si)

Komentari

Vaš komentar