Ne Barca, United in PSG, Haalanda zanima samo …

Bundesliga 22. Mar. 202113:58
Delite:
AP Photo/Martin Meissner, Pool
AP Photo/Martin Meissner, Pool

Erling Haaland bo zagotovo zaznamoval letošnje poletje, saj se bodo zanj "stepli" vsi največji klubi na stari celini. Norvežan je lani za 20 milijonov evrov iz Salzburga prestopil v Borussio Dortmund in že v svoji prvi sezoni v Bundesligi popravil številne rekorde.

Erling Haaland je v letošnji sezoni za Borussio dosegel 31 golov na 30 tekmah v vseh tekmovanjih. S svojimi nastopi je pritegnil pozornost številnih evropskih velikanov. Manchester United in Manchester City že nekaj časa spremljata njegov napredek, klub iz Etihada naj bi se že nekajkrat srešal s predstavniki Haalanda. V zvezi z njegovim imenom se je omenjal tudi Chelsea, ki brez dvoma ima dovolj denarja, da si ga lahko privošči, tudi novi predsednik Barcelone Joan Laporta pa je večkrat dejal, da ne gre izključiti možnost, da bo kariero nadaljeval na Camp Nouu.

Če gre verjeti madridski Marci se vsi našteti klubi lahko obrišejo pod nosom za usluge mladega Norvežana, saj naj bi slednji svojemu agentu Minu Raioli sporočil, da želi kariero nadaljevati samo pri madridskem Realu, ter da ostale možnosti ne pridejo v poštev. Marca dodaja, da je kontroverzni agent odšel v Madrid, kjer je začel pogovore z upravo kraljevega kluba.

Galaktiki že nekaj časa iščejo vrhunskega napadalca. Dlje časa se spogledujejo s Kylianom Mbappejem, toda pri Marci trdijo, da je veliko več možnosti, da se na Santiago Bernabeuu preseli Norvežan.

PSG za svojega dragulja pripravlja letno plačo v višini 30 milijonov evrov, s čimer si želi zagotoviti, da bo kariero zagotovo nadaljeval na Parku princev.

Komentari

Vaš komentar