Filipe Luis izbral Hazarda v top 3, Ronalda ne

Nogomet ostalo 23. Feb. 202117:38
Delite:
Eden Hazard
Mike Hewitt/Getty Images

Nekdanji nogometaš Atletica Filipe Luis, ki je s Hazardom igral pri Chelseaju, je Belgijca izbral med tri najboljše nogometaše na svetu.

35-letni Brazilec Filipe Luis je za Chelsea igral v sezoni 2014-15, s katerim je osvojil Premier ligo, v Londonu pa je bil soigralec Edena Hazarda, ki ga je povsem navdušil. Luis je sicer priznal, da Belgijec ‘ni dobro treniral’ in je ‘pet minut pred tekmo v garderobi igral Mario Kart’.

Branilec Flamenga in nekdanji brazilski reprezentant verjame, da je Hazard, ki se pri Realu ni najbolje znašel, še vedno med tremi najboljšimi nogometaši na svetu, ob Neymarju in Lionelu Messiju.

“Eden in Neymar sta najboljša nogometaša, s katerima sem kadarkoli igral, sta tik ob boku Lionela Messija,” je povedal Luis.

“Ni dobro treniral. Pet minut pred tekmo je v garderobi igral Mario Kart. Ogreval se je z odvezanimi kopačkami. Potem pa mu na tekmi nihče ni mogel vzeti žoge. Preigraval je po tri in štiri igralce in sam je dobival tekme. Hazard je neverjetno talentiran,” je Edena Hazarda opisal Filipe Luis in nadaljeval: “Morda mu manjka ambicija, da bi bil najboljši na svetu. Ampak lahko bi bil.”

Hazard je Chelsea zapustil leta 2019 in se preselil v Madrid, kjer pa za zdaj ni navdušil, ukvarja se tudi s številnimi poškodbami. V tej sezoni je na 13 tekmah dosegel samo 3 gole.

Komentari

Vaš komentar