Vertonghen: Ne vem, če bom ostal

Premier Liga 7. Avg. 201915:03 > 15:12
Delite:
Dan Istitene/Getty Images

Belgijskemu branilcu se pogodba s Tottenhamom izteče s koncem naslednje sezone. Zaenkrat na vidiku novega dogovora še ni. Spursi tvegajo, da bodo branilca izgubili brez odškodnine.

Od leta 2012 je Jan Vertonghen pomemben člen v obrambi prvega moštva Tottenhama. On in Toby Alderweireld sta uspešna na položaju srednjega branilca. Toda, če bo tako tudi čez eno leto pa je zaenkrat še veliko vprašanje. 

“Moja želja je zgolj ta, da se osredotočim na sezono ki prihaja. Vem, da imam s klubom pogodbo še za eno leto in vem, da se v zvezi s tem postavlja veliko vprašanj. Že prej sem rekel, da sem srečen v tem klubu. Navijači so me sprejeli in so super. Trener me je peljal po poti napredka, zaupa mi. Fizično sem dobro pripravljen. Toda ne vem kaj se bo zgodilo letos tekmom sezone”, je povedal Jan Vertonghen.

Njegov partner v obrambi, Toby Alderweireld je na seznamu mnogih klubov iz Premier lige. Obstajala naj bi celo možnost, da bi 32-letni Belgijec odšel že to poletje. 

“Nikoli ne veš kaj se bo zgodilo. S Tobyem sva soigralca že precej let. Je zelo dober nogometaš in odlično se vključi v skupino. Tu je in srečen sem zaradi tega”, je dejal Vertonghen.