Odločil tekmo, a še vedno dobil kritike

Premier Liga 30. Nov. 202010:17 > 10:21
Delite:
Edinson Cavani
Edinson Cavani

Manchester United je po novem preobratu prišel do nove zmage v gosteh, ko je Southampton odpravil s 3:2. Junak tekme je bil Edinson Cavani, ki je v igro prišel ob polčasu, ko so rdeči vragi izgubljali 0:2, nato pa z dvema goloma in podajo poskrbel za preobrat svoje ekipe.

  Čeprav je Edinson Cavani navdušil s podajo in dvema zadetkoma, nekdanji dolgoletni kapetan Manchester Uniteda Roy Keane ni spregledal, da ni bil povsem pripravljen za vstop v igro. Izkušeni Urugvajec je šele tik ob robu igrišča ugotovil, da si mora zamenjati nogometno obutev, kar je njegov prihod v igro zamaknilo za kakšno minuto.

Očitno je bil prepočasen in nepripravljen za prihod v igro. Izpadlo je, da niti ni potreboval kopačk, saj je oba zadetka dosegel z glavo. Dobro je, da je uspel preobrniti dvoboj, ker mi je absolutno nesprejemljivo, da ni bil pripravljen za prihod v igro,” je za Sky Sports dejal Keane.

Nekdanji odlični vezist ni bil edini, ki je opazil omenjeno podrobnost. Trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je po tekmi dejal: “Ves čas morate biti pripravljeni, da greste na igrišče, če ste zamenjava. Jaz to najboljše vem.”

Komentari

Vaš komentar