Solskjaer: Očitno je VAR znova zaspal

Premier Liga 15. Feb. 202110:23
Delite:
Ole Gunnar Solskjaer
Andy Rain - Pool/Getty Images

Nogometaši Manchester United so si privoščili nov spodrsljaj v boju za naslov prvaka v Premier ligi - na gostovanju pri WBA-ju so prišli do točke v obračunu, ki so ga zaznamovale tudi sporne sodniške odločitve.

Manchester United ima po tretjem remiju na zadnjih štirih tekmah sedem točk zaostanka za Manchester Cityjem, ki ima na vrhu lestvice tudi odigrano tekmo manj.

Ole Gunnar Solskjaer se je dotaknil predvsem situacije, v kateri je bila po VAR nasvetu razveljavljena najstrožja kazen nad Harryjem Maguirejem. “Mislim, da je bil Harry v prepovedanem položaju, ko je Bruno Fernandes udaril po žogi. Očitno je nekdo v VAR sobi zaspal. To se dogaja prevečkrat. Enkrat je prekršek, drugič ni. Enkrat je penal, drugič ni,” je po remiju z WBA-jem dejal nezadovoljni Norvežan.

Nismo si zaslužili tri točke – enostavno nismo naredili dovolj za zmago. Da bi v Premier ligi prišli do točke, potrebujete številne stvari – kakovost, tempo, odnos. Mi imamo dober odnos in naporno delamo. Toda nismo imeli kakovosti v ključnih trenutkih. Nismo imeli pravih predložkov, nismo bili dobro postavljeni pri odbitkih,” je dodal Solskjaer: “Za zmago je potrebne malce več čarovnije, kot smo jo mi prikazali.”

Obračune angleške Premier lige v neposrednih prenosih spremljajte samo na programih Sportkluba.

Komentari

Vaš komentar