PSG nudi Ramosu pogodbo, ki se je ne zavrne

Nogomet 25. Jan. 202110:34 > 16:27
Delite:
REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

Kapetan madridskega Reala Sergio Ramos je že dolgo v pogajanjih z vodstvom kluba glede podaljšanja pogodbe. Ker se njegova zdajšnja izteče po koncu sezone in ker Ramos z upravo ne najde skupnega jezika bi lahko to izkoristil Paris Saint-Germain.

Branilec letno po zdajšnji pogodbi zasluži 12 milijonov evrov. Po novi pogodbi, ki mu jo ponuja kraljevi klub pa bi bila plača precej nižja. Sergio Ramos bo v mesecu marcu dopolnil 35 let, običajna praksa Reala pa je ta, da nogometašem, ki so starejši od 30 let ponudi pogodbo zgolj za eno leto.

Rekorder po številu nastopov za špansko reprezentanco pa si želi triletno pogodbo po kateri bi zaslužil prav toliko kot zdaj. V tem trenutku pa bo takšno pogodbo težko zares dobil. PSG na drugi strani ponuja Ramosu triletno pogodbo po kateri bi zaslužil 15 milijonov evrov. Jasno je, da takšnega bogastva ne more dobiti skorajda nikjer in zato resno razmišlja, da bi ponudbo sprejel ter se junija preselil v Pariz.

Ramos je v Real Madrid prišel leta 2005 iz Seville. V obdobju pri kraljevem klubu pa je postal eden najboljših branilcev na svetu znan po svoji borbenosti in odlični fizični pripravljenosti.

SK
SK
Komentari

Vaš komentar