Ronaldo: Kot, da se začne novo tekmovanje

Liga prvakov 17. Feb. 20217:37
Delite:
REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Cristiano Ronaldo je pred prvo tekmo izločilnih bojev lige prvakov, ko se bo njegov Juventus pomeril proti Portu sporočil, da morajo on in njegovi soigralci odigrati kar se da najbolje, da bi premagali slabe rezultate iz preteklih sezon.

Od leta 2017, ko je bil Juventus v finalu lige prvakov ter klonil proti madridskemu Realu v tem tekmovanju še nikoli ni prišel med najboljše štiri. Stara dama iz Torina je pripeljala Cristiana Ronalda, a tudi to ni pomagalo. V pretekli sezoni je Juve izpadel v osmini finala, še sezono prej pa v četrtfinalu.

Ronaldo je med prvimi, ki poziva k boljšim igram in prosi vse, da na tekmi proti Portu pokažejo najboljše kar znajo.

“To je liga prvakov. Izločilni krog. To je kot novo tekmovanje, ki se začne zdaj in vsi morajo igrati po svojih najboljših močeh, saj vsaka podrobnost naredi razliko. V zadnjih nekaj sezonah smo izpadli prej kot smo si to želeli, a vsak sezono merimo na vrh in tudi letošnja ni izjema. Pomembna tekma proti zelo močni ekipi in upam lahko le, da je to začetek dolge poti. Spoštujemo nasprotnika in na zmago gremo s 100 odstotno osredotočenostjo,” je sporočil Cristiano na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Komentari

Vaš komentar