Rabiot: Juventus je korak naprej v primerjavi s PSG-jem

Serie A 2. Jul. 201911:44
Delite:
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Adrien Rabiot je bil danes tudi uradno predstavljen kot novi nogometaš torinskega Juventusa.

V boju za francoskega reprezentanta in v minuli sezoni nogometaša Paris Saint-Germaina Adriena Rabiota, je bil daleč najhitrejši in najbolj spreten torinski Juventus, ki ni zapravljal preveč časa za pogajanja. 

“Po sedmih letih v Parizu sem pripravljen na Serie A. Nisem še imel priložnosti govoriti s trenerjem Mauricijem Sarrijem, a zaenkrat so vsi v Juventusu naredili dober vtis name,” je dejal Rabiot.

“Zadnji meseci so bili zelo težki v profesionalnem in osebnem smislu. Zdaj pa sem pripravljen, da vse to pustim za seboj in začnem novo avanturo.”

Povezano

Francoz je z italijanskim prvakom podpisal petletno pogodbo.

“Zelo hitro smo dosegli dogovor. Juve ima bogato zgodovino, tu je igralo veliko število francoskih nogometašev. Upam, da bom tudi jaz uspel prinesti nekaj novega. Z vsem spoštovanjem, a to je korak naprej v primerjavi s Paris Saint-Germainom. Juve je velik klub z dolgo tradicijo,” je dejal Rabiot. 

“Liga prvakov je naš cilj. Tu sem, da pomagam klubu, da jo osvoji. Imel sem priložnost, da zaigram z velikimi zvezdniki, to mi je pomagalo, da sem napredoval. Že to, da lahko igram s Cristianom Ronaldom je dodaten razlog, zakaj sem prišel v v Juve. Ta slačilnica je polna velikih imen.”