“Tudi Messi ne igra kot Modrić”

Nogomet 15. Feb. 20218:47
Delite:
Luka Modrić
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Za zmago madridskega Reala v derbiju 23. kroga La lige proti Valencii je bil med najzaslužnejšimi hrvaški kapetan Luka Modrić, ki je opravil večino dela pri drugem zadetku, tudi sicer pa igral izjemno.

Pri Marci so bili več kot navdušeni nad predstavo Realove “desetke” ob zmagi proti Valencii. “Niti Messi, niti Llorente. Nihče ne igra La lige kot Luka Modrić,” so Luko Modića pohvalili pri madridskem časniku.

“Luka Modrić je ponovno poskrbel za nogometno lekcijo. Nihče v tej ligi ne igra kot on. Težko je prepoznati njegove zasluge v težki sezoni za ekipo Zidana, ker Modrić ne dosega veliko zadetkov. A Modrić je iz dneva v dan bolj spektakularen in škoda, ker ni publike na stadionih. Luka Modrić je verjetno najboljši igralec La lige,” so pri Marci opisali igro Modrića in nadaljevali: “Ko Hrvat vodi igro Reala, se to opazi in ekipa igra na zelo visoki ravni. 35-letni Hrvat je ob Benzemaju najboljši igralec Reala v letošnji sezoni in osebno si je zaslužil podaljšanje pogodbe. Ni prenehal s prodajanjem fint in lomljenjem hrbtov nasprotnikov. Doživlja svojo drugo pomlad. Kar se tiče najboljših igralcev La lige, bodo Messi, Llorente in Surez ‘glasnejši’ zaradi svojih golov, toda nogomet Luke je edinstven.”

Modrić in Real se še vedno dogovarjata za podaljšanje pogodbe. Hrvat je v letošnji sezoni za Real na 28 tekmah dosegel štiri gole in dodal dve podaji.

Komentari

Vaš komentar