V Dortmundu v iskanju naslednika Haalanda

Bundesliga 9. Apr. 202114:22
Delite:
REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Dortmundska Borussia se pripravlja na življenje po Erlingu Haalandu. Nemci želijo v klub pripeljati napadalca Jordana Larssona, poroča goal.com.

Ker je skoraj zagotovo, da bo Erling Haaland poleti zapustil Borussio, so v Dortmundu že začeli iskati njegovega naslednika. Tudi v primeru, da bo Haaland ostal v Bundesligi, bodo ppotrebovali dodatno opcijo v konici napada, saj je trenutno edina zamenjava za Norvežana komaj 16-letni Youssoufa Moukoko.

Goal.com poroča, da je prva želja Borussie 23-letni švedski napadalec Jordan Larsson, sin legendarnega Henrika Larssona. Jordan igra za Spartak iz Moskve in je v letošnji sezoni z 12 goli na 23 tekmah tretji strelec ruske lige. Nemci niso edini, ki se zanimajo za usluge Jordana, saj se v povezavi z njegovim imenom omenja tudi angleški West Ham.

Larrson je v Spartak prišel leta 2019 iz Norrkopinga v zameno za štiri milijone evrov. Zbral je tudi pet nastopov za švedsko reprezentanco, za katero je dosegel en zadetek. Transfermarkt njegovo vrednost ocenjuje na devet milijonov evrov.

Komentari

Vaš komentar