Zbogom Roma: Džeko zavrnil Angleže, snubijo ga Španci

Nogomet 26. Jan. 202111:20
Delite:
REUTERS/Friedemann Vogel
REUTERS/Friedemann Vogel

Mundo Deportivo je ponudil s senzacionalno novico. Španska velikana Barcelona in Real Madrid pozorno spremljata zadnje dogodke pri Romi, kjer je prišlo do nesoglasij med napadalcem Edinom Džekom in trenerjem Paulom Fonseco.

Italijanski mediji medtem poročajo, da je agent Edina Džeka Tullio Tinti v ponedeljek prispel v Trigorio na pogajanja saj želi napadalec Rome januarja klub zapustiti. Španci pa so postregli z senzacionalno novico.

Reprezentant Bosne in Hercegovine po konfliktu s trenerjem Fonseco na zadnji tekmi proti Spezii ni bil v kadru Rome, v ponedeljek pa je treniral ločeno od ekipe.

Dogajanju sledita velikana La Lige, Barcelona in Real Madrid. Oba kluba pa resno razmišljata o tem, da bi v svoje vrste pripeljala nekdanjega napadalca Manchester Citya, Wolfsburga, Teplic in Željezničarja.

Džeko je svojo kakovost potrdil tudi v tej sezoni. V Serie A je na doslej 15 odigranih tekmah dosegel sedem golov zdaj pa se je pred koncem zimskega prestopnega roka odločil zapustiti Romo. Italijanski mediji so tudi poročali, da je ponudbo takoj poslal West Ham, a 34-letni napadalec ni želel oditi na Otok.

Benzema in Messi sama ne moreta

Mundo Deportivo poroča, da Barcelona in Real Madrid pozorno spremljata nastalo situacijo in čakata na priložnost, da bi za čim manj denarja dobila odličnega napadalca. Pri Realu se od začetka sezone zanašajo le na Karima Benzemaja, pri Barceloni pa na Lea Messija, ki sta edina zvezdnika omenjenih klubov, ki sta v tekoči sezoni v La Ligi dosegla več kot 10 golov.

Džeko je doslej uspešno igral v treh od štirih najmočnejših lig v Evropi. Edino, kar mu še manjka je Španija. Je mogoče, da bi pri 34 letih zaigral tudi v La Ligi? Vse skupaj bo zagotovo jasno že v prihodnjih dneh …

Komentari

Vaš komentar