Giroud in Mbappe poskrbela za nemir v vrstah Francije

Euro 2020 10. Jun. 202114:03 > 14:46
Delite:
Dan Mullan/Getty Images

V vrstah francoske nogometne reprezentance, ki velja za enega od glavnih favoritov za končno zmago na evropskem prvenstvu, naj bi že prihajalo do trenj.

Ugledni francoski športni časnik L’Equipe poroča, da je vzdušje v taboru svetovnih prvakov daleč od idealnega. Zaiskrilo naj bi se po tekmi po Bolgariji, ki so jo Francozi dobili s 3:0, jabolko spora pa naj bi predstavljala izjava Oliverja Girouda.

Napadalec Chelseaja je v igro vstopil kot zamenjava in zabil dva gola, a po mnenju novinarjev na igrišču deloval zelo bojazljivo. “Pravite, da sem bil bojazljiv, a tako je, ker včasih žoga ne pride do mene. Svojim soigralcem skušam sporočiti, naj mi podajo,” je dejal Giroud.

Kot trdi L’Equip, je izjava še posebej zmotila zvezdnika Kyliana Mbappeja, še toliko bolj, ker je Giroud po tekmi izpostavil soigralca Benjamina Pavarda in Wissama Ben Yedderja, ki sta mu podala za oba gola.

Z dobrima asistencama Pavarda in Ben Yaedderja sem tekmo odigral dobro, a lahko bi dosegli še več golov, če bi bili učinkovitejši,” je še dejal nogometaš Londončanov.

Štiriintridesetletnik se je za izjavo Mbappeju pozneje sicer opravičil, a 22-letnik opravičila ni sprejel. Namesto tega je selektorja Didierja Deschampa prosil, naj skliče novinarsko konferenco, v kateri bi povedal še svojo plat zgodbe. Do te očitno le ne bo prišlo, saj naj bi selektor zvezdnika PSG uspel pomiriti.

Komentari

Vaš komentar