Messi postavil tri pogoje za obstanek v Barci

Nogomet 3. Apr. 20219:10 > 9:22
Delite:
Cadiz Messi
AP Photo/Alvaro Rivero

Lionel Messi bo ostal v Barceloni, a le če mu bo povratnik na predsedniško mesto Joan Laporta izpolnil tri zahteve, poroča Eurosport.

Če bodo izpolnili vse zahteve, bo Lionel Messi podaljšal pogodbo z Barcelono, v nasprotnem primeru bo pri 33-letih zapustil klub,v katerem igra praktično celo življenje.

Argentinec želi, da Barcelona pripelje odmevno okrepitev v napadu, ki bi ga vsaj nekoliko razbremenila. Laporta pozna to željo Messija in mu jo želi izpolniti s tem, da v klub zvabi njegovega prijatelja Sergia Aguera, v četrtek pa sta Katalonijo obiskala tudi Mino Raiola in oče Erlinga Haalanda.

Druga Messijeva zahteva je, da nova Barcelonina igra temelji na mladih igralcih, ki so v zadnjem letu pokazali ogromen potencial. Govora je o Ansuju Fatiju, Pedriju in Ilaixu Moribi.

Tretja zahteva Argentinca je, da je ves čas v kontaktu s predsednikom, da bi poznal njegove načrte in strategijo vodenja Barcelone.

Messi je ob tem izrazil veliko zadovoljstvo z odnosom, ki ga ima s trenerjem Ronaldom Koemanom in tajnikom Romanom Planesom. Spomnimo, da je Messi odlično sodeloval v prvi eri Laporte na mestu predsednika, saj je Barcelona takrat štirikrat slavila v La ligi, dvakrat pa v Ligi prvakov.

Komentari

Vaš komentar