“Pripeljal sem pomočnika, ki je vnesel nemir v ekipo”

Nogomet ostalo 24. Feb. 202120:58 > 21:01
Delite:
NK Maribor

Zdaj že bivši športni direktor Maribora Oliver Bogatinov je za javnost podal zanimivo izjavo.

Včeraj je bilo dogajanje v Ljudskem vrstu zelo pestro. Maribor je odpustil glavnega trenerja Maura Camoranesija in športnega direktorja Oliverja Bogatinova.

Zdaj že bivši športni direktor Maribora je za javnost podal zelo zanimivo sporočilo:

“V slogu nekaterih drugih zapisov se moram tudi sam posuti s pepelom, saj sem kriv, ker sem v letu 2021 pripeljal v klub pomočnika, ki je ob močni podpori konstantnih sil, ki delujejo izven uradnega dela kluba, v slačilnico vnesel nemir in porušil red. Novemu športnemu direktorju želim, da tisto, kar bo sejal, bo tudi žel. Klubu pa, da uspešno nadaljuje z zastavljenimi smernicami in začrtani poti,” je dejal Bogatinov.

42-letnik se je klubu zahvalil za 333 dni uspešnega sodelovanja. Dejal je, da so se v tem času v klubu uspeli prilagoditi na finančno stanje in da je Maribor pripeljal nekaj nadarjenih fantov, Bogatinov je izpostavil tudi dejstvo, da je letošnja ekipa v povprečju za 5 let mlajša od lanske.

Bogatinov je svoje obdobje v Ljudskem vrtu ocenil kot uspešno, navijačem pa se je še enkrat opravičil za neslavnostni izpad iz evropskega tekmovanja. Naj spomnimo, da je Maribor lani pogorel na prvi oviri.

Komentari

Vaš komentar