Klopp: Karkoli rečem, ne pomaga…

Premier Liga 27. Nov. 202014:15 > 14:01
Delite:
Pool, Getty Images Sport

Menedžer Liverpoola Jürgen Klopp poudarja, da vse ekipe v Premier ligi čaka še težka, ampak zanimiva sezona.

Liverpool bo v 10. kolu Premier lige v soboto gostoval v Brightonu (13.30, SK1).

“Gre za dobro ekipo, čeprav rezultati morda tega ne kažejo. Ne moremo iti na igrišče in čakati, da nam podarijo zmago. Zaslužiti si jo bomo morali”, je povedal Jürgen Klopp.

Redsi so v sredo igrali tekmo v Ligi prvakov, zato je novinarje zanimajo, kaj Nemec meni o sobotnem terminu tekme.

“Ve se, kakšno je moje mnenje o tem. Karkoli rečem, ne pomaga. Zato ne bom več govoril o tem, da je izgubljam časa.”

“Odločitve sprejemamo pozno. Če bi me zdaj vprašali glede začetne enajsterice, vam je ne bi znal povedati. Čakamo, da nam zdravniška služba sporoči, na koga lahko računamo.”

Povezano

Aktualni prvaki so na lestvici z 20 točkami na drugem mestu, prav toliko točk pa je zbral vodilni Tottenham. Sledita Chelsea in Leicester s po 18 točkami. 

“Vsi igrajo dobro. Nisem presenečen, da sta Tottenham in Chelsea zraven. Southampton deluje dobro, z Leicestrom smo igrali pred nekaj dnevi in vemo, za kakšno ekipo gre. V tej sezoni bo že zelo težko in zanimivo.”

Na koncu se je Klopp poklonil še pokojnemu Diegu Maradoni.

“Je najboljši, kar sem jih kdaj videl. Mogoče to ni več točno, ker sem velikokrat gledal Ronalda in Messija, ampak med mojo igralsko kariero je bil nogometaš, ki je najbolj izstopal. Njegova zgodba kaže, kako lepo in težko je lahko življenje. Spoznal sem ga. Počutil sem se, kot bi spoznal papeža.”