Mourinho priznal napako: Pravila je potrebno spoštovati

Delite:
Julian Finney/Getty Images

Menedžer Tottenhama Jose Mourinho je priznal veliko napako. Fotoreporterji so Portugalca ujeli v parku, kjer je treniral z nekaterimi igralci.

Special one in igralci spursov so s tem prekršili navodila pristojnih, ki zahtevajo, da je med posameznimi osebami vedno vsaj dva metra prostora, saj se s tem močno zmanjša možnost okužbe z novim koronavirusom.

Vem, da moja dejanja niso bila v skladu s pravili britanske vlade. Moral bi biti v kontaktu samo s tistimi, s katerimi živim, torej družino,” je povedal Mourinho in dodal:

Zelo pomembno je, da vsi spoštujemo pravila in s tem podpremo naše heroje, zdravstvene delavce. Na ta način bomo rešili ogromno življenj.

Povezano

Na dogajanje so se odzvali tudi v klubu, kjer so vse zaposlene znova opomnili na uredbe britanske vlade. Odzval se je tudi župan Londona Sadiq Khan: “Skrbi me, ker je veliko ljudi videlo te slike in zdaj tudi oni mislijo, da je to sprejemljivo in posnemajo njihovo obnašanje.

Ljubitelji otoškega nogometa bodo sicer še nekaj časa “na hladnem”, saj je že nekaj časa jasno, da aprila v Angliji še ne bo nogometnih tekem. Pod vprašajem je še vedno tudi igranje tekem v maju.