Bo Lampard še kdaj sedel na trenersko klop?

Nogomet 10. Apr. 202112:01
Delite:
Pool via REUTERS/Andy Rain
Pool via REUTERS/Andy Rain

Legenda angleškega nogometa in nekdanji trener Chelseaja Frank Lampard je razkril, da je pred kratkim zavrnil laskave ponudbe, da bi se vrnil v trenerske vode. Resnično si namreč želi najti pravi klub, v katerem bo to delo opravljal še naprej.

Frank Lampard se je v Londonu udeležil slovesnosti, ki jo je organizirali dobrodelna organizacija. Ob tej priložnosti je v javnosti spregovoril prvič po odhodu iz Chelseaja konec meseca januarja.

Nekdanji angleški reprezentant je prejšnji mesec že četrtič postal očka, zdaj pa je dejal, da se je v bližnji prihodnosti pripravljen vrniti na trenersko klop.

“Razmišljal sem o vrnitvi in v prejšnjih dveh mesecih sem imel več ponudb. Laskali so mi in ponudbe so bile zelo zanimive, a ne tiste prave,” je bil iskren Frank Lampard.

Dejal je, da se je v prejšnjih dveh mesecih dobro spočil in, da je pripravljen narediti korak naprej.

“Vsekakor me zanima, da se vrnem. Nujno je le, da ob pravem času in na pravem mestu. Ne glede na to koliko sem si odpočil, okreval in se oddaljil od igre so bile moje oči vedno uprte v nogomet. Vsekakor še naprej preučujem stvari, ki so se zgodile v zadnjih dveh letih in pol, a se tudi veselim stvari, ki se lahko zgodijo. Še vedno spremljam tekme, poskušam se učiti, poskušam postati boljši kar pri tej igri počnemo vsi. Nikoli se ne nehaš učiti. Poskušal bom najti pravi čas, pravo priložnost. Res si želim znova delati,” je povedal Frank Lampard.

Odpovedi pri Chelseaju ni komentiral, ampak …

“Seveda nihče ne želi izgubiti službe in izstopiti iz igre, ki jo ima rad. Hkrati pa sem zelo dobro vedel, da se bo to enkrat zgodilo, ko vstopiš v trenerske vode. Ne glede na to koliko mislite, da ste dobri in v kakšnih okoliščinah se znajdete.”

Lampard je še dodal, da je najboljša stvar ta, da je ta čas izkoristil in se popolnoma posvetil družini.

Komentari

Vaš komentar