Ostajata Barca ali PSG: City ne želi Messija ampak Haalanda

Nogomet 20. Feb. 202113:12
Delite:
David Ramos/Getty Images
David Ramos/Getty Images

Iz modrega dela Manchestra so zanikali pisanje medijev, da so poslali novo ponudbo za Lea Messija. Dodali so še, da ponudbe pravzaprav niso poslali nikoli.

Lionelu Messiju se pogodba z Barcelono izteče poleti. Vse bolj se ugiba ali bo storil to kar lani ni in sicer zapustil Camp Nou.

Ugibanja je še spodbudil prepričljiv poraz v torek doma proti Paris Saint-Germainu z 1:4 kar praktično že pomeni izpad iz lige prvakov.

Če bi bile okoliščine normalne bi Messi v Barceloni ostal do konca kariere kar se še vedno lahko zgodi. A negotovost obstaja tudi zaradi večkrat preloženih predsedniških volitev v klubu pa čeprav vsi kandidati zatrjujejo, da so odločeni obdržati 33-letnega Argentinca.

Manchester City je že dolgo znan kot možna alternativa skupaj s Paris Saint-Germainom. Ob tej priložnosti so nekateri mediji objavili, da so meščani poslali popravljeno ponudbo za Messija kar pa je klub odločno zanikal.

Iz Manchester Citya so še sporočili, da ponudbe za Messija ni bilo. Ne zdaj in ne prej.

Bartomeu blokiral prestop v City

Vseeno pa mediji trdijo, da imajo vire, ki so zatrdili, da je bil Messi blizu temu, da bi se v Cityu pridružil Pepu Guardioli potem, ko je avgusta lani poslal prošnjo za odhod. Takrat je zdaj že nekdanji predsednik Josep Maria Bartomeu to potezo blokiral nato pa je oktobra odstopil.

Haaland je mlajši in predstavlja prihodnost

City se je Messiju odpovedal zaradi tega, ker želijo vse sile usmeriti v to, da bi v svoje vrste pripeljali sijajnega Norvežana Haalanda, ki nedvomno predstavlja prihodnost evropskega in svetovnega nogometa.

Leo Messi je bil kot nogometaš Barcelone kar šestkrat razglašen za najboljšega nogometaša na svetu. Tudi na splošno pa je sprejet kot eden najboljših nogometašev vseh časov. Junija bo dopolnil 34 let, Haaland na drugi strani pa bo mesec dni kasneje praznoval svoj 21. rojstni dan.

Komentari

Vaš komentar