Rivaldo: Prihodnost Messija je v PSG-ju

Francija 19. Feb. 20219:31
Delite:
Lionel Messi
David Ramos/Getty Images

Tudi legendarni Brazilec Rivaldo vse prej kot z navdušenjem spremlja dogajanje pri Barceloni. Na predsedniških volitvah se je odločil podpreti nekdanjega predsednika Joana Laporta.

“Javno izjavljam, da ga podpiram (Laporta), ker verjamem, da je v klubu potrebna figura močnega predsednika, ki je sposoben vrniti klub tja, kjer mu je mesto, da so bori in vrne na položaje, ki jih mora vedno zavzemati,” je v pogovoru za svojega sponzorja dejal Rivaldo.

Legendarni Brazilec ne verjame, da bo Lionel Messi tudi v naslednji sezoni član Barcelone. “Mislim, da je proti PSG-ju odigral zadnjo tekmo v Ligi prvakov na Camp Nou,” je dejal svetovni prvak z Brazilijo iz leta 2002 in se dopolnil: “Barca realno Messiju ne more ponuditi možnosti boja za pomembne trofeje. Njegova prihodnost je v PSG-ju, še bolj, ker se je prepričal, česa so Parižai sposobni. To je ekipa, ki lahko izpolni njegove ambicije.”

Rivaldo meni, da lahko Messi zapusti Barcelono brez kančka slabe vesti. “Messi ima več kot 30-let, a še vedno prevzema odgovornost. Ob vsem skupaj je videl, kako jo je odnesel njegov najboljši prijatelj Luis Suarez. Barca se ga je nerazumljivo znebila in še okrepila velikega konkrurenta Atletico. Suarez je najboljši strelec lige, to dovolj pove.”

PSG je sredi tedna na krilih Kyliana Mbappeja “razgrajal” na Camp Nou. Rivaldo ne verjame, da je Barcelona sposobna spreobrniti izid. “V njeni ekipi ni igralca, ki verjame v povratek. V takšnih okoliščinah je nemogoče spreobrniti izid.”

Komentari

Vaš komentar