Samo štirje klubi lahko kupijo Mbappeja

Francija 19. Feb. 202111:28
Delite:
David Ramos/Getty Images

Pogovori med vostvom PSG-ja in Kylianom Mbappejem ostajajo v "slepi ulici", poročajo francoski mediji, ki se sklicujejo na informacije RMC Sporta.

Parižani so se nedavno dogovorili za podaljšanje pogodbe z Neymarjem, toda pogovori s Kylianom Mbappejem ne gredo po načrtih in pri PSG-ju razmišljajo o alternativi, v kolikor bi se francoski reprezentant odločil zapustiti klub.

Parižani naj bi se v tem primeru osredotočili na angažiranje kapetana Barcelone Lionela Messija, ki se mu poleti izteče pogodba s katalonskim klubom.

Francoski prvaki najve stavijo na prijateljstvo med Neymarjem in Messijem, domnevno pa naj bi brazilski reprezentant “naredil vse”, da se mu njegov nekdanji soigralec iz Barcelone pridruži v Parizu.

RMC Sport poroča, da bo PSG za Mbappeja, ki mu pogodba poteče ob koncu naslednje sezone, zahtevala najmanj 200 milijonov evrov. Vsota, ki si jo lahko privoščijo samo štirje klubi: Real Madrid, Liverpool, Manchester City in Juventus.

Parižani so Mbappeja pripeljali leta 2017 iz Monaca v zameno za 145 milijonov evrov, v letošnji sezoni pa je na 29 tekmah dosegel 21 golov ob devetih podajah.

Komentari

Vaš komentar