Zidane obupan, Isco in Marcelo z nasmeškom do ušes

Nogomet 22. Jan. 20219:12 > 9:16
Delite:
Zindine Zidane
REUTERS/Juan Medina

Španski mediji so do potankosti secirali šokantni poraz madridskega Reala v španskem kraljevem pokalu proti tretjeligašu Alcoyanu in odkrili marsikaj zanimivega.

V oddaji z naslovom El Chiringuito so pokazali posnetek med koncem rednega dela tekma in prvim podaljškom. V kratkem premoru se Zinedine Zidane ni pogovarjal z nobenim igralcem razen z Marcelom. Tudi ob koncu prvega podaljška je bila zgodba podobna. Napadalec Karim Benzema se je trenerju pritožil, da je poškodovan. Zidane je nato svojega rojaka samo vprašal, ali je vse v najlepšem redu in pogovor je bil končan.

Navijače Reala je še bolj razbesnelo vedenje Isca in Marcela pred začetkom prvega podaljška. Real je bil takrat že na robu katastrofe, zato se številni navijači sprašujejo, kakšen je razlog za prešerno volje Španca in Brazilca. “Navijači Reala so besni, potem ko so videli Isca in Marcela, ki se smejeta med porazom proti Alcoyanu,” so med drugim zapisali pri As-u.

Po novem spodrsljaju Reala se v Španiji vse glasneje govori o odhodu Zidana, čeprav se predsednik Florentino Perez še ni oglasil.

Komentari

Vaš komentar