Đoković ne ve, če bo še igral: Mislim, da je počila mišica

Delite:
Novak Đoković
Novak Đoković

Po dvoboju s Taylorjem Fritzem, ki ga je dobil po petih nizih, je Novak Đoković spregovoril o poškodbi, ki jo je utrpel v tretjem nizu.

Novak je Fritza premagal po poškodbi v tretjem nizu, ko mu je spodrsnilo za osnovno črto. Težko se je premikal, ampak na koncu je bolečina popustila in peti niz je Srb dobil s 6:2.

“Očitno se psihično in čustveno počutim odlično. Veliko olajšanje je, da sem zmagal. V tej edinstveni situaciji sem našel samega sebe. To je eden najboljših trenutkov v moji karieri. Ne bi rad govoril o teži poškodbe ali o bolečinah. Ljudje ne vedo, kako sem se počutil, ko sem se poškodoval. V glavi sem bil boj, ali naj predam. Nisem se mogel premikati, obračati trupa, samo serviral sem lahko. Vedel sem, da je moja edina možnost dober servis. V petem nizu je bilo bolje, začel sem igrati, naredil break in ponosen sem, ampak tudi zaskrbljen. Čuden občutek je. Mislim, da je počila mišica. Na enem od returnov sem takoj vedel, da se dogaja nekaj slabega. Bomo videli. Nimam izkušenj s takšnimi poškodbami. Ne vem, če bom čez dva dni lahko igral,” je po dvoboju povedal Novak Đoković.

POVEZANO

Komentari

Vaš komentar