Abramovič (za vsako ceno) želi Haalanda

Bundesliga 25. Feb. 202112:04 > 12:11
Delite:
Erling Haland
Clemens Bilan - Pool/Getty Images

Chelsea želi v poletnem prestopnem roku vnovič okrepiti napadalno vrsto, čeprav je letos za 53 milijonov evrov v London pripeljal Tima Wernerja iz Leipziga.

Roman Abramovič želi, da se njegov klub znova bori za največje naslove in bo znova vložil v ekipo, čeprav je letos zapravil 200 milijonov evrov. Enega igralca želi za vsako ceno,” pišejo pri TuttoMercatoWeb.

Roman Abramovič naj bi bil pripravljen narediti vse, da pripelje Erlinga Haalanda iz Borussie, ki je v letošnji sezoni na 25 tekmah dosegel 27 golov in dodal še sedem podaj. Neverjetnega Norvežana žeijo vsi največji evropski klub, kot zadnji se je v boj vključil še Chelsea.

Že nekaj časa je znano, da bo Haaland zaradi posebne klavzule po koncu naslednje sezone na voljo za 75 milijonov evrov, toda klubi ne želijo čakati še eno sezono. Real Madrid je menda pripravljen narediti vse, v vrsti za njegov usluge stojijo tudi Manchester United, Liverpool in Manchester City.

Za Abramoviča cena ni pomembna. Haaland je igralec, ki ga želi in ga vidi kot ključnega v borbi za Ligo prvakov,” dodajajo pri TuttoMercatoWeb, ki še trdi, da je Abramovič za prihajajoči prestopni rok že prirpavil novih 300 milijonov evrov …

Komentari

Vaš komentar